Zelfstudie Duits - flexibel leren

Zelfstudie Duits flexibel

Zelfstudie Duits

Zelf Duits leren!  Met een zelfstudie of zelf cursus Duits, zelf Duits leren! Er zijn verschillende redenen waarom jouw voorkeur uit kan gaan naar een zelfstudie Duits:

 

– Je houdt ervan zelf duits te leren.
– Je wilt graag flexible Duits leren op tijden die jouw uitkomen.
– Je wilt alleen dan leren als je zin hebt.
– Je wilt het tempo zelf bepalen.

 

We hebben bij Aprendi twee varianten zelfstudie cursussen. De Zelf cursus Duits – helemaal zelf en de Zelfstudie Duits met taalcoach. Hier de twee verschillen:! 

Zelfstudie Duits helemaal zelf

Dit is de eenvoudigste variant van een zelf cursus Duits. Bij deze variant van zelfstudie Duits, doe je eigenlijk alles zelf. Je wordt geholpen door ons fantastische Learning Management Systeem (LMS). Het LMS is zo ingericht dat we je door het leerprogramma leiden. Het is zo gezegd een digitale taalcoach. Jij bepaald het tempo en wanneer je wat doet. We helpen je wel om je doelen te behalen en bij de les te blijven. Als je bijvoorbeeld een langere niet inlogt of we geen voortgang zien, trekken we aan de bel. 

Zelfstudie Duits met taalcoach - een taalcoach die voor je klaar staat

De variant zelfstudie met taalcoach bouwt voort op de vorige variant.  Jij bent in de ‘lead” en het LMS ondersteunt je bij het leren. Je eigen taalcoach kijkt actief “over je schouder mee”. Je kan je taalcoach zelf een mail sturen. Een of meerdere keren per week spreek je af je taalcoach om spreken te oefenen en eventueel je vragen te beantwoorden.

 

 

Wat is hier nog het verschil nog met een privéles kan je, je af vragen? Bij privélessen zijn de lessen met jouw docent de basis. Daar kunnen oefeningen bij komen. Bij de zelfstudie met de taalcoach doe je alles zelf, maar je wordt ondersteunt door jouw taalcoach zodra je er even niet uitkomt of je voor bepaalde onderwerpen verder uitleg wilt.  Een zelfstudie is daardoor een stuk goedkoper vergeleken met privélessen.

 

 

Indien je liever veel zelf doet maar toch begeleiding nodig hebt dan is een flexibele zelfstudie met een taalcoach een goede optie. We geloven erin dat iedereen, die een taal leert feedback en begeleiding nodig heeft om echt verder komt. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je “werkt”.

Voor uitleg en oefening kan je een taalcoach boeken die je (regelmatig) ziet / spreekt.  De taalcoach houdt ook je voortgang in de gaten

 

Fantastische beoordelingen. De deelnemers beoordelen ons met een 4,8 van 5! Oftewel een 9,6 van 10!

4.7/5

REFERENTIES – CURSISTEN OVER APRENDI