Privélessen Zakelijk Duits

Al vanaf €47,00 per heel uur met een ervaren docenten!

Aprendi is een talenschool gespecialiseerd in snel en efficiënt Duits leren. We hebben een eigen methode getest en ontwikkelt. De Aprendi privelessen zijn:

Voordelen van privélessen met Aprendi

De Aprendi privélessen Duits zijn:

Flexibel

Privélessen bij Aprendi zijn flexibel. De lestijden en -dagen passen we aan, aan jouw agenda. Je regelt dit direct met jouw eigen privé docent.

Op-maat-gemaakt

Het lesprogramma is ook op maat gemaakt. Het leertempo en doelen gemaakt voor jouw wensen: sales gesprekken, zakelijke emails schrijven, klantenservice etc.

Digitaal

Onze digitale aanpak en fantastisch leuk en mooi materiaal zorgt ervoor dat je Duits leuk en ook nog eens sneller leert.

Focus op zakelijk Duits

Zakelijk duits of duits voor bedrijven heb je nodig als je met je met jouw bedrijf, producten of services naar Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk wilt.
We hebben oog voor specifieke begrippen en jargon. Natuurlijk is algemeen duits ook belangrijk maar in eerste instantie wil je vooral zakelijk met Duitse klanten of Zwitserse partners kunnen communiceren! Dan wil je over je eigen producten of services spreken en heldere, correcte mails kunnen schrijven.

Referenties

Wat onze deelnemers over ons zeggen:

josh-duke-k-BWMCE1FNo-unsplash-min

Aprendi Methode: jouw motivatie is het belangrijskte!

Jij bepaalt je vooruitgang

Hoe vaak je les wilt hebben per week en hoe lang je les wilt hebben

Leer aan de hand van jouw interesses
Start lessen wanneer jij wilt
Pragmatisch: “Just do it”

Bij Aprendi maken we een aangepast programma aan de hand van jouw behoeften en de wensen. Vaak gaan we in op de Duitse cultuur van zakendoen en specifiek het vakjargon van jouw branche en industrie. We houden een intake om de situatie en doelen te begrijpen. We kunnen de vakjargon van jouw industrie in de lessen en materialen verwerken. Zo zijn de lessen leuk en relevant en gaat het leren sneller.

Referenties: Aprendi voelt ons goed aan!

Wij hebben al veel bedrijven geholpen om hun Duits te verbeteren!

APRENDI SUPER STAR TEAM

Een aantal van ons ervaren docenten

Esther

Super docent Duits

Antje

Lena

Tilman

Wij helpen graag!

Als je vragen hebt laat het ons dan weten!

 
Hit Enter to search or Esc key to close