Aprendi, the easiest way to learn a language.

A1, B2 of C1?

Weet je niet zeker voor welk niveau je je moet opgeven voor een cursus of lessen? Test hier gratis je Duitse taalvaardigheid.

Test gratis je Duits

Waarom onze online taaltests?

Als startpunt voor het kiezen van de juiste cursus duits

Voordat je besluit een taalcursus Duits te volgen, moet je weten waar je aan begint en waar je staat.  Dan weten jij en wij welke cursus je kan doen.

Hoe lang heb je nodig om jouw doel niveau te bereiken

Zonder een taaltest te doen is het lastiger te bepalen hoe snel en welke doelen haalbaar is. Als je je niveau Duits wel kent, kunnen wij bepalen hoeveel lessen en tijd je nodig hebt om het doel niveau te behalen.

Meet je vooruitgang tijdens onze cursussen

Tijdens de cursussen kan jij, en jouw docent, door middel van ons systeem je voortgang meten. We weten al je startpunt en dan de voortgang goed bepalen.

Voor je start, een paar tips...

De test duurt niet lang, waarschijnlijk 8 tot 12 minuutjes. Maar hoe beter je Duits al is, hoe langer de test duurt. Je krijgt dan namelijk meer vragen als je meer antwoorden goed hebt.

Valt het niveau tegen?!

Ten eerste, de test is gemaakt voor Nederlandstaligen en we testen juist die dingen die lastig zijn. Dat doen we omdat de zwakste schakel het laagste niveau aangeef. Je kan waarschijnlijk beter verstaan en lezen.

Ten tweede, het testresultaat is natuurlijk slechts een indicatie want er zijn tal van onderwerpen die niet worden getest / meegenomen, zoals je spreekvaardigheid.

Ten derde – vandaag was het je dag niet? We passen uiteindelijk de cursus aan, aan je werkelijk niveau.

START HIERONDER DE GRATIS 

Test gebaseerd op EU taal framework

Onze Duitse test is gebaseerd op het algemeen geaccepteerd Common Frame of Reference for Languages van de EU. De test is al duizenden keren gemaakt en is regelmatig aangepast om hem nog beter te maken.

 

We doen ons best om jou, op basis van de test, zo goed mogelijk “in te delen” in een groep. Al weten we dat iedereen anders is. We kunnen aan de hand van de test jouw cursus zo goed mogelijk op afstemmen op jouw niveau. In het geval van groepscursussen kunnen we de groepssamenstelling zo goed als mogelijk op elkaar aansluiten. Daarom zijn er misschien wat vragen die op het eerste gezicht een beetje vreemd lijken. De test duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Testimonial

Fantastische beoordelingen