FAQs – Duits leren met Aprendi

FAQ Duitse lessen Aprendi

FAQ Duitse lessen bij Aprendi

Wat kosten de lessen of cursussen Duits?

We hebben verschillende soorten cursussen en lessen. De prijzen zijn afhankelijk van het type les en van de hoeveelheid lessen die in een keer geboekt worden. Hoe meer lessen hoe groter de korting.

Bekijk de prijzen per type les:

Zakelijk Duits / Duits voor bedrijven

Privelessen

Duolessen

Groepslessen

Conversatielessen

Flex of zelfstudie

Wat is mijn niveau Duits?

Je kan gratis je Duits testen via deze link.

Zijn de leraren Nederlands of Duits?

Bij ons geldt, doeltaal = voertaal. Dus je wilt Duits leren, dan praten we ook tijdens de lessen Duits.  Ondanks dat het “Duits voor Nederlandstaligen” is, zijn de leraren meestal Duits-talig.  We hebben Duitse en Oostenrijkse leraren. 

Sommige deelnemers verwachten dat de leraren ook Nederlands zijn. We hebben een paar Nederlandstaligen leraren die Duitse les geven of Duitsers of Oostenrijkers die langere tijd in Nederland gewoond hebben en heel goed Nederlands spreken. Het is gebleken dat het toch  verleidelijk is om veel Nederlands te spreken tijdens de les terwijl het juist beter is om continue Duits te spreken.

Hoeveel deelnemers heeft een groepscursus bij Aprendi?

Het minimaal aantal deelnemers is 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 10. Dit laatste komt niet vaak. We hebben meestal 5 to 7 deelnemers.

Fantastische beoordelingen. De deelnemers beoordelen ons met een 4,76 van 5! Oftewel een 9,4 van 10!

4.7/5

Neem contact op

Don’t take our word for it:


Test gratis je Duits

“Mijn dochter en ik hebben duo-lessen gevolgd. Deze Duo-lessen waren super voor ons. We zijn beide ontzettend snel vooruit gegaan. De leraar focust precies op onze verbeterpunten en toch brengt hij afwisseling in de lessen! Heel prettig.”
Frederique B. Woont in Limburg en heeft een huis in Oostenrijk – Duolessen
Frederique B.
“We focussen op valkuilen voor Nederlandstaligen, dit maakt de lessen heel relevant en leuk. Tijdens de lessen en in het systeem zijn er allemaal online oefeningen en spelletjes. Ik was eerst sceptisch maar het Aprendi systeem bleek heel goed te werken, en was het nog leuk ook. Ik heb ook een andere cursus Duits gedaan bij een grote talenschool, maar bij Aprendi ging het leren veel sneller.”
Stephanie M.Woont en werkt in Berlijn – Groepslessen
Stephanie M.
“Voor mijn werk was het beter om mijn zakelijk Duits te verbeteren. Ik had weinig tijd. Gelukkig waren de lessen heel effectief. Daarnaast was het leuk en hadden de lessen en een goede opbouw!”
Arend V.Woont in Antwerpen. Zakelijk Duits, Privélessen
Arend V.
Previous
Next

Hit Enter to search or Esc key to close
Hit Enter to search or Esc key to close