Duits leren op de snelste & leukste manier

De gemakkelijkste manier om duits te leren is met Aprendi!

Aprendi is een talenschool gespecialiseerd in snel en efficiënt Duits leren. We hebben een eigen methode ontwikkelt en gestest.

Bij Aprendi hebben we:

Kopie von pexels-daria-shevtsova-3277920
anastasiia-kamil-RHA-GKdSAew-unsplash

Voordelen van Aprendi

Voordelen van Aprendi:

Aprendi is een talenschool gespecialiseerd in snel en efficiënt online Duits leren. We hebben een eigen methode ontwikkelt en getest.

Geld en tijd sparen!

In de Aprendi cursussen behandelen alleen die zaken die Nederlandstaligen echt nodig hebben. Er zijn daardoor minder lessen nodig. Je bespaart zo tijd én geld.

Digitaal

Onze digitale aanpak en leuk en mooi materiaal zorgt ervoor dat je Duits leuk en ook nog eens sneller leert.

Flexibel

De lestijden en -dagen passen we aan, aan jouw agenda.

Lessen / cursussen

Overzicht cursussen en lessen

We bieden groepscursussen aan, privélessen, duoles (privéles maar voor twee), op maat gemaakte bedrijfscursussen, zelfstudie Duits met een taalcoach of met een taalmentor. Hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden cursussen DuitsWe bieden verschillende soort cursussen en lessen aan. Privélessen, duoles (privéles maar voor twee), op maat gemaakte bedrijfscursussen, zelfstudie met of zonder taalcoach of groepslessen. Hier een overzicht van de verschillende cursussen en lessen.

Bij Aprendi hebben we voor iedereen een passende cursus:

Conversatielessen Duits

Privélessen zijn er al voor €45,00 per heel uur met een ervaren docent. 

Aprendi is een talenschool gespecialiseerd in snel en efficiënt Duits leren. We hebben een eigen methode getest en ontwikkeld.

De Aprendi privélessen Duits zijn:

Fantastische beoordelingen.

Paul Bijvoet

5/5
Ik heb een aantal weken priveles gevolgd. Mijn Duitse taalkennis is nu echt veel beter. De prettige maar professionele aanpak is echt super, online hulptools en de opgaven zijn ook echt heel goed. Ik ben super tevreden!
Privélessen Zakelijk duits

Aprendi is een talenschool gespecialiseerd in snel en efficiënt Duits leren. We hebben een eigen methode getest en ontwikkelt.

Al vanaf €48,00 per heel uur met ervaren docenten!

 De Aprendi privelessen zijn:

Fantastische beoordelingen.

Eppo van de LCG Lean Consultancy Group - Privélessen - Zakelijk Duits

5/5
“Voor mijn werk was het beter om mijn zakelijk Duits te verbeteren. Ik had weinig tijd. Gelukkig waren de lessen heel effectief. Daarnaast was het leuk en hadden de lessen en een goede opbouw!”
Duitse les cursus voor twee paren of koppels
Duo-lessen - privéles voor zijn twee

Duolessen zijn vergelijkbaar met de privélessen maar dan voor twee. De Duo-lessen hebben we geïntroduceerd omdat we regelmatig verzoek krijgen van geïnteresseerden die samen les willen. Bijvoorbeeld koppels die samen naar Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk willen emigreren of al geëmigreerd zijn. Maar we stellen ook duo’s samen. Duo lessen privéles voor zijn tweeën: De prijzen al vanaf €23,50 per persoon per uur.

  De voordelen van Duo-lessen Duits zijn:

Fantastische beoordelingen.

Frederique B. Woont in Limburg en heeft een huis in Oostenrijk - Duolessen

5/5
“Mijn dochter en ik hebben duo-lessen gevolgd. Deze Duo-lessen waren super voor ons. We zijn beide ontzettend snel vooruit gegaan. De leraar focust precies op onze verbeterpunten en toch brengt hij afwisseling in de lessen! Heel prettig.”
Zelfstudie duits met of zonder taalcoach

Zelf Duits leren! Met een zelfstudie of zelf cursus Duits, zelf Duits leren! Er zijn verschillende redenen waarom jouw voorkeur uit kan gaan naar een zelfstudie Duits:. De prijzen starten al vanaf €59,00 per pakket!

 

Dit is de eenvoudigste variant van een zelfstudie cursus Duits. Bij deze variant van zelfstudie Duits, doe je alles helemaal zelf.

  • Feedback van ons fantastische leersysteem (LMS). Het LMS is zo ingericht dat we je door het leerprogramma leiden.
  • Jij bepaalt het tempo en wanneer je wat doet.
  • Technisch Support bereikbaar per mail

Zelfstudie al vanaf €59,00.

De variant zelfstudie met taalcoach bouwt voort op de vorige variant.  Jij bent natuurlijk in de ‘lead” en het leersysteem ondersteunt je bij het leren.

Maar je hebt je eigen taalcoach.

  • Jouw taalcoach kijkt ook actief “over je schouder” mee.
  • Je hebt een of meerdere keren per week spreken oefenen met je taalcoach.
  • Mail direct met je taalcoach.
  • Technisch Support altijd bereikbaar per mail

Zelfstudie al vanaf €179,00.

Learning Management Systeem

Je wordt geholpen door ons fantastische Learning Management Systeem (LMS). Het LMS is zo ingericht dat we je door het leerprogramma leiden.

Fantastische beoordelingen.

Anna woont in Haarlem - Zelfstudie met coach

5/5
Aangezien ik in Berlijn ga studeren en moest in korte tijd snel Duits leren. Ik was alleen onregelmatig beschikbaar en had de ene week meer tijd dan de andere. De Zelfstudie met coach was daarom perfect. Met de coach kon ik oefenen en ze hield mij ook bij de les! Echt super.
Groepscursussen

Dit zijn de “klassieke” groepslessen Duits. Onze groepscursussen behandelen alleen die zaken die Nederlandstaligen echt nodig hebben. We volgen dus niet het standaard boekje. We hebben een eigen methode ontwikkeld speciaal voor Nederlandstaligen. Een cursus duits van 9 weken, twee keer per week 1,5 uur les voor €319,00 euro

  De voordelen van Groepscursussen zijn:

Fantastische beoordelingen.

Michiel van der K. Woont woont in omgeving Gent - Groepslessen

5/5
“Mijn Duits is met sprongen vooruit gegaan. Zeker het Duits spreken met andere Nederlanders is ontzettend leerzaam omdat we allemaal geneigd zijn dezelfde fouten te maken. Het aanleren en vooral het afleren van veel gemaakte fouten gaat een stuk sneller dan een normale cursus Duits”

APRENDI SUPER STAR TEAM

Een aantal van ons ervaren docenten

Esther

Super docent Duits

Antje

Lena

Tilman

Wij helpen graag!

Als je vragen hebt  laat het ons dan even weten!