Aprendi, the easiest way to learn a language.

Test gratis je Duits

Weet je niet zeker voor welk niveau je je moet opgeven voor een cursus of lessen? Test hier gratis je Duitse taalvaardigheid.

Test gratis je Duits

Online Gratis Test Duits - Test je Duits​

Test gratis je Duits! Dan weet je waar je staat. Voordat je aan een een cursus Duits of privelessen Duits begint, testen we eerst jouw Duits niveau. Mocht je interesse hebben om lessen Duits te volgen of een Duitse cursus te doen dan kunnen wij je gemakkelijker indelen. De Aprendi Duitse test (in het Duits Einstufungstest genoemd) bestaat uit meerdere multiple-choice vragen. Na afloop van de test geeft dit jou en ons een inschatting van jouw Duitse taalniveau.

De test is “smart”

Smart Duits Test Dat wil zeggen dat tijdens de test, na een aantal vragen, de vragen worden aangepast aan jouw antwoorden. Beantwoord je veel vragen goed, dan krijg je meer moeilijkere vragen.

Het testresultaat is slechts een indicatie van je niveau want er zijn tal van onderwerpen die niet worden getest / meegenomen. Zoals je spreekvaardigheid en luistervaardigheid, waar Nederlandstaligen over het algemeen best in in zijn. Daarnaast speelt de vorm van de dag een rol. Oftewel bij twijfel kan je goed gokken of juist net verkeerd. 

Als je de test doet, laat je dan niet afleiden, gebruik geen woordenboek of andere hulpmiddelen. En doe het alleen. Het gaat er niet om dat je het beste test resultaat haalt, maar dat je een goede inschatting krijgt van je niveau Duits.

START HIERONDER DE GRATIS TEST 

Test gebaseerd op EU taal framework

De Duitse test is gebaseerd op het algemeen geaccepteerd Common Frame of Reference for Languages van de EU. De test is al duizenden keren gemaakt en wordt regelmatig verbeterd.

We doen ons best om jou zo goed mogelijk “in te delen”, al weten we dat iedereen anders is. We kunnen aan de hand van de test jouw cursus zo goed mogelijk op afstemmen op jouw niveau. In het geval van groepscursussen kunnen we de groepssamenstelling zo goed als mogelijk op elkaar aansluiten. Daarom zijn er misschien wat vragen die op het eerste gezicht een beetje vreemd lijken. De test duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. 

Fantastische beoordelingen

Vraag een gratis proefles of meer informatie aan!