Leuk dat je contact opneemt!

Contact

We antwoorden zo snel als mogelijk. In de regel is dat binnen 24 uur.  Het kan voorkomen dat het iets langer duurt. 

Je kan veel informatie over de cursussen vinden op de daarvoor gemaakte verschillende pagina’s, zie cursusoverzicht. Ook bij de veelgestelde vragen (FAQs) zijn veel antwoorden te vinden. 

Je kan ook direct contact met ons opnemen:

De 2 meest gestelde vragen

Tijdens de cursussen werken we aan verschillende onderwerpen: spreken en grammatica samenhangend, woorden / vocabulair uitspraak/intonatie etc.

 

Bij ons onderwijs hebben we een aantal speciale materialen Duits voor Nederlandstaligen aan toegevoegd. Daarnaast gaan we in op verschillende inhoudelijk thema’s. Bijvoorbeeld: werk en vrije tijd, koken, eten en drinken, opleiding, school en werk, sport, geografie etc.

Als er duidelijke voorkeur onderwerpen zijn vanuit de groep gaan we daar graag op in. Eigen inbreng /  voorstellen is zeer gewenst.

 

We doen lessen in combinatie met zelf maak opdrachten (huiswerk). We werken met een Learning Management System, waar alle opdrachten in worden uitgevoerd en nagekeken door het systeem en / of jouw docent.

We doen lessen in combinatie met zelf maak opdrachten (huiswerk). We werken met een Learning Management System, waar alle opdrachten in worden uitgevoerd en nagekeken door het systeem en / of jouw docent.

We werken dus online en digitaal (ook al voor Corona). Online stelt ons in staat heel veel (leuke) spelletjes en opdrachten te doen die offline niet mogelijk zijn (de meeste scholen hebben geen smart board) Je kan vanuit je eigen locatie (thuis, werk, onderweg), op je eigen device meedoen/ meeschrijven. We hebben inmiddels veel goede ervaring en best-practices. De meeste deelnemers die sceptisch waren, zijn daarna bijzonder positief over het systeem en werkwijze.  Bij Aprendi doen wij ons best om optimaal gebruik te maken van het online systeem, omdat dit beter is dan de offline manier van werken.

Deelnemen aan gesprekken, Uitspraak/Intonatie, Grammatica, Luistervaardigheid, Begrip van het lezen, Orthografie, Woorden / vocabulaire, Samenhangend spreken.

Alle lessen zijn online. Dit doen we al jaren met heel veel plezier en succes. Met online hebben mogelijkheden die er niet zijn in offline lessen. Bijvoorbeeld met meerdere deelnemers tegelijk aan een document werken. Ook is het heel eenvoudig voor de docent om alle notities tijdens de les op te slaan en te delen. We werken met een zo geheten Learning Management Systeem (LMS). En tijdens de lessen hebben we vaak een whiteboard. Op het whiteboard kan iedereen meelezen met de notities en deze notities kunnen worden gedeeld na afloop van een les. De docent kan ook heel eenvoudig meekijken wat de voortgang is en of het huiswerk te makkelijk of te moeilijk is. Daarnaast heb je geen reistijd en kan je de lessen volgen waar je maar bent.