Conversatielessen Duits

Conversatielessen Duits

Conversatie cursus:

- alleen conversatie

- op-maat-gemaakt

- goedkoop

Gewoon een gesprek kunnen voeren is waarschijnlijk wel het een van de belangrijkste redenen om een taal leren. Soms gaat de grammatica al en lezen gaat helemaal prima. Maar 1-op-1 een gesprek voeren is nog lastig. Laat staan in een groep spreken. De spreker moet bedenken wat te zeggen, dit formuleren en dan ook nog vertalen. Bij (ver) gevorderden hoeft het vertaald niet meer en gaat dit “automatisch”.  

Conversatielessen Duits zijn ervoor, veel meer oefening te krijgen in het Duits spreken. Geen grammatica, niet lezen, alleen conversatie.Duits spreken (en luisteren) dus. De onderwerpen wisselen om zo woordjes te leren. Je kan zelf ook altijd onderwerpen voorstellen. 

Fantastische beoordelingen. De deelnemers beoordelen ons met een 4,76 van 5! Oftewel een 9,4 van 10!

4.7/5

Prijzen

Voordat we starten met de conversatielessen houden we een korte intakegesprek om jouw motivatie, doelen en beschikbaarheid te begrijpen. We vinden jouw persoonlijke interesses belangrijk want we passen de leermaterialen en opdrachten hierop aan. We maken een aangepast lesprogramma aan de hand van jouw behoeften, wensen en beschikbaarheid. De voordelen van privé lessen zijn: flexibel, op maat gemaakt programma en leertempo en doelen gemaakt voor jouw wensen.

 

De prijzen liggen tussen de 39,00 euro en 55,00 euro per heel uur (meeste scholen rekenen met uren van 45 minuten). Ter vergelijking, het Goethe Institut  rekent 75 euro per 45 minuten oftewel 100 euro per uur.

De prijzen bij ons zijn afhankelijk van:

  • Aantal lessen dat je boekt. Hoe meer lessen hoe groter de korting.
  • Senioriteit leraar. Al onze leraren hebben ervaring. Maar sommige meer dan anderen.

REFERENTIES – CURSISTEN OVER APRENDI