Zelfstudie Duits - flexibel leren

Zelfstudie Duits flexibel

Zelfstudie Duits

Zelf Duits leren!  Met een zelfstudie of zelf cursus Duits, zelf Duits leren! Er zijn verschillende redenen waarom jouw voorkeur uitgaat naar een zelfstudie Duits:

 

– Je houdt ervan zelf duits te leren.
– Je wilt graag flexible Duits leren op tijden die jouw uitkomen.
– Je wilt alleen dan leren als je zin hebt.
– Je wilt het tempo zelf bepalen.

 

We hebben bij Aprendi twee varianten zelfstudie cursussen. De Zelf cursus Duits – helemaal zelf en de Zelfstudie Duits met taalcoach. Hier de twee verschillen:! 

Zelfstudie Duits met taalcoach - een taalcoach die voor je klaar staat

De variant zelfstudie met taalcoach bouwt voort op de vorige variant. Jij bent in de ‘lead” en het LMS ondersteunt je bij het leren. Een taalcoach kijkt actief “over je schouder” mee en je kan zelf je taalcoach benaderen. Maar hij of zij is vooral daar als het gaat om vragen, verdere uitleg of om spreken te oefenen. Je boekt dan naast je zelf lessen ook live lessen met je docent.

 

Wat is hier nog het verschil nog met een privéles kan je, je af vragen? Bij privélessen zijn de lessen met jouw docent de basis. Daar kunnen oefeningen bij komen. Bij de zelfstudie met de taalcoach doe je alles zelf, maar je wordt ondersteunt door jouw taalcoach / docent zodra je er even niet uitkomt of je voor bepaalde onderwerpen verder uitleg wilt.

 

Indien je liever veel zelf doet maar toch begeleiding nodig hebt dan is een flexibele zelfstudie met een taalcoach een goede optie. We geloven erin dat iedereen, die een taal leert feedback en begeleiding nodig heeft om echt verder komt. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je “werkt”.
Voor uitleg en oefening kan je een taalcoach boeken die je (regelmatig) ziet / spreekt. De taalcoach houdt ook je voortgang in de gaten.

Zelf cursus Duits - helemaal zelf en toch kijkt iemand mee

Dit is de eenvoudigste variant van een zelf cursus Duits. Bij deze variant van zelfstudie Duits, doe je eigenlijk alles zelf. Je wordt geholpen door ons fantastische Learning Management Systeem (LMS) en toch ook door een echte docent. Het LMS is zo ingericht dat we, je door het leerprogramma leiden. Het is zo gezegd een digitale taalcoach. Maar toch kijkt een echte docent over je schouder mee! Hij of zij kan je vrgaen stellen of suggesties geven als je vastloopt. Jij bepaald het tempo en wanneer, je wat doet. We helpen je wel om je doelen te behalen en bij de les te blijven. Als je bijvoorbeeld een langere niet inlogt of we geen voortgang zien, trekken we aan de bel al dan niet geautomatiseerd. 

 

 

Je krijgt de lesinhoud en opgaven aangeboden op wat je weet en hebt gedaan. Dit heet “Adaptive learning”. Pas als je een onderdeel onder de knie hebt kan je door. Dit houdt het overzichtelijk en zorgt voor een heldere structuur.

Fantastische beoordelingen. De deelnemers beoordelen ons met een 4,76 van 5! Oftewel een 9,4 van 10!

4.7/5

REFERENTIES – CURSISTEN OVER APRENDI

Hit Enter to search or Esc key to close
Hit Enter to search or Esc key to close