Privélessen Duits - flexible en snel

Privelessen Duits, snel leren en flexibel

Privélessen Duits:

- flexible

- op-maat-gemaakt

- snel

Privélessen Duits zijn geschikt voor iedereen die een op-maat-gemaakt lesprogramma wil. Op maat gemaakt omdat je weinig tijd hebt, je rooster elke week anders is, je het gewoon prettig vindt alleen les te krijgen, bijzondere eisen aan de inhoud van de lessen hebt (alleen spreken, of alleen schrijven bijvoorbeeld).  De voordelen van privélessen zijn dan ook flexibel, op maat gemaakt programma en leertempo en doelen gemaakt voor jouw wensen. 

Voordat we starten met jouw privéles houden we een intakegesprek om jouw motivatie, doelen en beschikbaarheid te begrijpen. We vinden jouw privé interesses belangrijk want we passen de leermaterialen en opdrachten hierop aan. We maken een aangepast lesprogramma aan de hand van jouw behoeften, wensen en beschikbaarheid. De voordelen van privélessen zijn:

  • flexibel – tijdstip en dagen in de week

  • op maat gemaakt 

  • leertempo en doelen aangepast aan jouw wensenDu

Fantastische beoordelingen. De deelnemers beoordelen ons met een 4,76 van 5! Oftewel een 9,4 van 10!

4.7/5

Prijzen

Voordat we starten met jouw privéles houden we een kort intakegesprek om jouw motivatie, doelen en beschikbaarheid te begrijpen. We vinden jouw persoonlijke interesses belangrijk want we passen de leermaterialen en opdrachten hierop aan. We maken een aangepast lesprogramma aan de hand van jouw behoeften, wensen en beschikbaarheid. 

 

De prijzen liggen tussen de 42,00 euro en 60,00 euro per heel uur (meeste scholen rekenen met uren van 45 minuten). Ter vergelijking, het Goethe Institut  rekent 75 euro per 45 minuten oftewel 100 euro per uur.

De prijzen bij ons zijn afhankelijk van:

  • Aantal lessen dat je boekt. Hoe meer lessen hoe groter de korting.
  • Senioriteit leraar. Al onze leraren hebben ervaring. Maar sommige meer dan anderen.

Don’t take our word for it:

Hit Enter to search or Esc key to close
Hit Enter to search or Esc key to close