About us

Duitse cursussen voor Nederlandstaligen

Belgen en Nederlanders spreken best goed Duits, toch? Dat vinden we vooral zelf, maar het is ook zo! Zelfs als je nooit Duits op de middelbare school hebt gehad, lukt het je prima om schnitzel met bier te bestellen. Nederlandstaligen die Duitse les starten zijn dan ook geen échte beginners.

Bespaar tijd en geld
Vacatures Berlijn Stellenangebote Berlin

Het verhaal achter Duits voor Nederlandstaligen

Een aantal jaar geleden verhuisden we naar Berlijn. Ik volgde een cursus Duits, omdat ik vind dat je (enigszins) de taal moet beheersen in het land waar je verblijft. Daarnaast is Duits de meest gesproken taal in Europa en is Duitsland de sterkste economische kracht van Europa. Toch vond ik het lastig om in Berlijn een passende en betaalbare cursus te vinden. En toen ik eenmaal een talenschool gevonden had, viel het onderwijs ontzettend tegen. Dat kwam vooral doordat ik al redelijk goed Duits verstond in vergelijking tot mijn mede-cursisten.

Na rondvraag bij andere Nederlandstaligen kreeg ik dezelfde reactie. Als Nederlander kun je Duits best goed volgen, je kunt jezelf verstaanbaar maken (we zijn immers niet op ons mondje gevallen) en je woordenschat is vergeleken met je cursusgenoten veel groter.

Conclusie: wij Nederlandstaligen hebben inhoudelijk en didactisch ander onderwijs nodig.

APRENDI - Online Duits leren

Aprendi is opgericht om Duits leren voor Nederlanders en Belgen te vereenvoudigen. Dit doen we door online cursussen te geven aan de hand van een zelf-ontwikkelde methode.

The next best thing is een chip in je hersenen implementeren, met alle Duitse grammatica en woorden erop.

Team

Het team van onze digitale taalschool bestaat uit polyglotten: mensen die minstens twee talen vloeiend beheersen. Ze reizen veel en zijn enthousiast en creatief. We hebben er samen voor gezorgd dat onze Duitse taalcursussen volledig online gegeven kunnen worden. Zo zijn we tot een modern leerconcept gekomen voor iedereen die van digitaal leren houdt en Duits wil leren op de snelste, effectiefste en voordeligste manier.

Ángel

Content Marketing Manager

Super docent Duits

Antje

Super docent

Dafne

UI/UX Designer

Esther

Top docent

Günther

Kampioen Docent

Joris

Regelaar

Super docent Duits Karen

Karen

Top docent

Lena

Mega star docent

Svenja

Top docent

Tilman

Super docent

Privélessen Duits

Wil je starten?

Neem eenvoudig contact met ons op via mail of telefoon. We antwoorden binnen 24 uur.